3 шт лаваша (300 гр.)
200 гр. напівкопченої ковбаси
250 гр корейської моркви
200 гр. майонезу
150 гр.твердого сиру
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Квадратний лист лаваша змащуємо за допомогою ложки майонезом, зверху тремо на грубій тертці по всій площині ковбасу, накриваємо листом лаваша змащуємо майонезом і рівномірно викладаємо моркву по – корейський, знову накриваємо листом лаваша, змащуємо майонезом і поверх тремо сир на дрібній тертці, щільно скручуємо в рулет, завертаємо в харчову плівку і в холодильник на одну дві години. Закуска готова, смачного!
Більше рецептів на нашому талеграм-каналі та на Youtube:
https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9