М'ясні страви, Рецепти, ТОП Рецепти

ВЕРШКОВИЙ БУЛГУР З КУРКОЮ

Повертаємся до простих страв на кожен день! Сьогодні на вечерю пропонуєм одну з найсмачніших круп! Булгур має цікаву структуру, а ще в поєднанні з куркою, то взагалі супер цікава альтернатива звичному рису і плову! 

“ВЕРШКОВИЙ БУЛГУР З КУРКОЮ” 

Склад: 

500 гр.курячого філе 

150 гр.моркви 

200 гр. цибулі 

200 гр. крупи БУЛГУР 

200 гр. вершків 10% 

600 гр. води або бульйону 

3 зубці часнику 

Олія для смаження (+-15 мл.) 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: 

Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на сковорідці разом з олією до золотистого кольору. 

Цибулю нарізаємо дрібними кубиками і відправляємо до м’яса тушкуємо протягом 5 хвилин ,далі додаємо терту на грубій тертці моркву і теж тушкуємо протягом 5 хвилин. Додаємо промитий булгур і вливаємо вершки, воду або бульйон, додаємо сіль, перець, часник (пропускаємо через часникодавку) перемішуємо і готуємо на слабкому вогні під закритою кришкою протягом 30-40 хвилин, час від часу помішуючи,п ри потребі можна додати води.


Більше рецептів на нашому талеграм-каналі та на Youtube:

https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9

https://t.me/recipes_of_nice_housewives


Схожі повідомлення

Залишити відповідь