Повертаємся до простих страв на кожен день! Сьогодні на вечерю пропонуєм одну з найсмачніших круп! Булгур має цікаву структуру, а ще в поєднанні з куркою, то взагалі супер цікава альтернатива звичному рису і плову!
“ВЕРШКОВИЙ БУЛГУР З КУРКОЮ”
Склад:
500 гр.курячого філе
150 гр.моркви
200 гр. цибулі
200 гр. крупи БУЛГУР
200 гр. вершків 10%
600 гр. води або бульйону
3 зубці часнику
Олія для смаження (+-15 мл.)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на сковорідці разом з олією до золотистого кольору.
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками і відправляємо до м’яса тушкуємо протягом 5 хвилин ,далі додаємо терту на грубій тертці моркву і теж тушкуємо протягом 5 хвилин. Додаємо промитий булгур і вливаємо вершки, воду або бульйон, додаємо сіль, перець, часник (пропускаємо через часникодавку) перемішуємо і готуємо на слабкому вогні під закритою кришкою протягом 30-40 хвилин, час від часу помішуючи,п ри потребі можна додати води.
Більше рецептів на нашому талеграм-каналі та на Youtube:
https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9
https://t.me/recipes_of_nice_housewives