Рецепти, Солодке, ТОП Рецепти

Сирник

ТІСТО:

350 ГР. БОРОШНА

30 ГР КАКАО ПОРОШКУ

200 ГР ВЕРШКОВОГО МАСЛА

150 ГР.ЦУКРУ

2 ЯЙЦЯ

10 ГР РОЗПУШУВАЧА ДЛЯ ТІСТА

СИРНА МАСА:

500 ГР ДОМАШНЬОГО СИРУ

4 ЯЙЦЯ

180 ГР ВЕРШКОВОГО МАСЛА

150 ГР ЦУКРУ

40 ГР ВАНІЛЬНОГО ПУДИНГУ

16 ГР ВАНІЛЬНОГО ЦУКРУ

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА:

До просіяного борошна та какао  на грубій тертці натираємо охолоджене вершкове масло,додаємо цукор ,розпушувач,руками перетираємо в крихту,далі додаємо яйця (яйця попередньо збиваємо вінчиком). Замішуємо тісто,ділимо на дві частини більшу та меншу. Меншу відправляємо в морозильну камеру ,а більшу викладаємо на дно форми діаметром 22 см (дно та боки форми пристелити пергаментом. Пропорції з даного тіста вистачить на подвійну порцію сирної начинки. Частину тіста ми заморозили для подальшого використання у випічці.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ СИРНОЇ  МАСИ:

Сир,яйця,цукор відправляємо в чашу блендера ,перетираємо до однорідності, далі додаємо м’яке вершкове масло, ретельно перемішуємо , додаємо ванільний пудинг, вимішуємо і перекладаємо у підготовлену  форму з тістом, верх затираємо (на грубій тертці) тістом з морозильної камери.

Ставимо випікатися в розігріту духовку до 170 градусів на 50 хв. -1 годину часу. Час випікання дивіться по своїй духовці. Готовий сирник охолоджуємо , виймаємо з форми, смакуємо та насолоджуємось.


Більше рецептів на нашому талеграм-каналі та на Youtube:

https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9

https://t.me/recipes_of_nice_housewives

Схожі повідомлення

Залишити відповідь