ТІСТО:
350 ГР. БОРОШНА
30 ГР КАКАО ПОРОШКУ
200 ГР ВЕРШКОВОГО МАСЛА
150 ГР.ЦУКРУ
2 ЯЙЦЯ
10 ГР РОЗПУШУВАЧА ДЛЯ ТІСТА
СИРНА МАСА:
500 ГР ДОМАШНЬОГО СИРУ
4 ЯЙЦЯ
180 ГР ВЕРШКОВОГО МАСЛА
150 ГР ЦУКРУ
40 ГР ВАНІЛЬНОГО ПУДИНГУ
16 ГР ВАНІЛЬНОГО ЦУКРУ
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА:
До просіяного борошна та какао на грубій тертці натираємо охолоджене вершкове масло,додаємо цукор ,розпушувач,руками перетираємо в крихту,далі додаємо яйця (яйця попередньо збиваємо вінчиком). Замішуємо тісто,ділимо на дві частини більшу та меншу. Меншу відправляємо в морозильну камеру ,а більшу викладаємо на дно форми діаметром 22 см (дно та боки форми пристелити пергаментом. Пропорції з даного тіста вистачить на подвійну порцію сирної начинки. Частину тіста ми заморозили для подальшого використання у випічці.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ СИРНОЇ МАСИ:
Сир,яйця,цукор відправляємо в чашу блендера ,перетираємо до однорідності, далі додаємо м’яке вершкове масло, ретельно перемішуємо , додаємо ванільний пудинг, вимішуємо і перекладаємо у підготовлену форму з тістом, верх затираємо (на грубій тертці) тістом з морозильної камери.
Ставимо випікатися в розігріту духовку до 170 градусів на 50 хв. -1 годину часу. Час випікання дивіться по своїй духовці. Готовий сирник охолоджуємо , виймаємо з форми, смакуємо та насолоджуємось.
Більше рецептів на нашому талеграм-каналі та на Youtube:
https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9