Склад:
3 шт. яйця
150 гр. шпинату
50 гр. борошна
1/3 ч. л. солі
ДЛЯ НАЧИНКИ:
3 – 4 ст.л.майонезу
1 яйце
2 зубчики часнику
100 гр твердого сиру (можна замінити на плавлений сирок)
100 гр. крабових паличок
100 гр оливок
100 гр маринованих грибів
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
Свіжий шпинат помити, просушити, відправити разом з жовтками в блендер, і збити до однорідної маси. Далі додати сіль та просіяне борошно, вимішати. Білки збити до стійкої піни,і в два етапи додати до шпинатної маси, легко перемішати і викласти на деко з пергаментом формуючи тонкий корж в розмірі 20/30 см. ставимо випікати корж в розігріту духовку при температурі 180 градусів на 10 хвилин. Готовий корж виймаємо з духовки, охолоджуємо, далі за допомогою дошки, повертаємо корж верх дном звільняємо від пергаменту, змащуємо начинкою.
СПОСІБ ПРИ ГОТУВАННЯ НАЧИНКИ:
До майонезу тремо на дрібній тертці сир та два зубчики часнику,і відварене яйце, перемішуємо до однорідної маси і рівномірно накладаємо на шпинатний корж, крабові палички , оливки ,гриби нарізаємо дрібними шматочками, посипаємо поверх рулету і щільно скручуємо за допомогою харчової плівки, залишаємо в плівці і ставимо в холодильник на 2 – 3 години. Приємних вам смакових вражень. Смачного!
Більше рецептів на нашому телеграм-каналі та на Youtube