Склад:
250 гр. червоного буряка.
3 шт.яйця.
1 ст.л. олії
1 ч.л.солі
0,5 ч.л. цукру
80 гр.кукурудзяного крохмалю
ДЛЯ НАЧИНКИ:
1 спинка оселедця
300 гр. крем – сиру типу “Філадельфія”
1 середній квашений огірок
Середній пучок кропу.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Буряк відварити,охолодити,почистити ,натерти на дрібній тертці. Додаємо до буряка яйця, сіль, олію, вимішуємо додаємо крохмаль, перемішуємо до однорідної маси,о кремо збиваємо білки з цукром до стійкої піни і двома прийомами додаємо до бурякової маси, легко перемішуємо і викладаємо на деко з пергаментом, формуючи рулет 30/40, ставимо випікатися в розігріту духовку при 180 градусах 12 -15 хвилин. Готовий корж виймаємо з духовки ,охолоджуємо, накриваємо харчовою плівкою, кладемо дошку і повертаємо зверху, вниз, знімаємо пергамент і наносимо приготовлену сирну начинку.
ПРИГОТУВАННЯ СИРНОЇ НАЧИНКУИ.
Дрібно нарізаємо кріп, додаємо крем – сир, дрібними кубиками нарізаємо квашений огірок, вимішуємо ложкою до однорідної маси. Наносимо начинку на охолоджений рулет, на край рулета кладемо оселедець і за допомогою харчової плівки формуємо рулет, залишаємо рулет в плівці і ставимо в холодильник до повного охолодження.
Більше рецептів на нашому талеграм-каналі та на Youtube:
https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9