Склад:
550 гр. печінки
250 мл. молока
3 шт. яйця
200 гр. цибулі
150 гр. борошна
0,5 ч. л. перцю
3 ст. л. олії
1 ч. л. солі (ми ще трішки досолили,але дивіться по своєму смаку)
З даної пропорції у нас вийшло два печінкових тортика по 9 коржів
ДЛЯ НАЧИНКИ :
800 гр. майонезу.
10 зубчиків часнику.(дивіться по вашому смаку)
Часник потерти на дрібній тертці, або пропустити через часникодавку, перемішати до однорідності.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
В чашу блендера відправляємо цибулю, збиваємо ,далі до цибулі додаємо печінку (попередньо промити ,відрізати зайві прожилки )збиваємо до однорідності. В окремій посудині вінчиком збиваємо яйця ,сіль, перець, олію і частину молока , в кілька етапів додаємо борошно перемішуємо, додаємо решту молока, перемішуємо в кінці з’єднуємо печінкову та молочну масу перемішуємо до однорідності, даємо постояти 5 хвилин і починаємо процес смаження. Нагріту сковорідку змазуємо олією , вливаємо половником печінкову суміш смажимо з обох боків до готовності, процес смаження досить швидкий. Охолоджуємо коржі і змащуємо шарами майонезною начинкою верхній корж посипаємо тертим яйцем і прикрашаємо за вашим бажанням.
За цим рецептом торт виходить дуже ніжний та смачний з тонкими коржами.
Більше рецептів на нашому талеграм-каналі та на Youtube:
https://t.me/recipes_of_nice_housewives
https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9