Рибні страви, ТОП Рецепти

Паста з тунцем

Склад:

200 гр. італійських макаронів пір’я

2 ст. л. олії

1 середня цибуля

4 зубці часнику

125 гр. грецького йогурту

450 мл. води ,або бульйону

2 б. консервованого тунця

400 мл. томатного соусу

0.5 ч. л. копченої паприки

Сіль ,перець за смаком

Листя петрушки

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Цибулю та часник ріжемо на дрібні кубики і смажимо на сковорідці з олією до золотистого кольору, далі додаємо паприку та томатний соус, перемішуємо, додаємо сіль, перець та воду і доводимо до кипіння. На цьому етапі додаємо сирі макарони (пір’я) і тушкуємо під кришкою до готовності. Тунець відправляємо на друшлякa, щоб звільнити від зайвої рідини і додаємо до пасти перемішуємо, тепер черга грецького йогурту та петрушки, усе об’єднати ,тушкувати протягом 2 хвилин і страва готова.

Більше рецептів на нашому телеграм-каналі та на Youtube:

https://t.me/recipes_of_nice_housewives

https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9


Схожі повідомлення

Залишити відповідь