Склад:
200 гр. італійських макаронів пір’я
2 ст. л. олії
1 середня цибуля
4 зубці часнику
125 гр. грецького йогурту
450 мл. води ,або бульйону
2 б. консервованого тунця
400 мл. томатного соусу
0.5 ч. л. копченої паприки
Сіль ,перець за смаком
Листя петрушки
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Цибулю та часник ріжемо на дрібні кубики і смажимо на сковорідці з олією до золотистого кольору, далі додаємо паприку та томатний соус, перемішуємо, додаємо сіль, перець та воду і доводимо до кипіння. На цьому етапі додаємо сирі макарони (пір’я) і тушкуємо під кришкою до готовності. Тунець відправляємо на друшлякa, щоб звільнити від зайвої рідини і додаємо до пасти перемішуємо, тепер черга грецького йогурту та петрушки, усе об’єднати ,тушкувати протягом 2 хвилин і страва готова.
Більше рецептів на нашому телеграм-каналі та на Youtube:
https://t.me/recipes_of_nice_housewives
https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9