Блог
Млинці з кабачка та картоплі

Склад:
1 середній кабачок(300 гр.)
1 більша картоплина(250 гр.)
3 яйця
1,5 ст. молока
1 ст. муки
1 ч. л. розпушувача
Трішки кропу
Сіль до смаку
Олія для смаження
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Кабачок та картоплю натираємо на грубій тертці, додаємо дрібку солі, перемішуємо і відставляємо на кілька хвилин щоб вийшов сік. В окремій посудині з’єднуємо яйця, молоко, дрібку солі, борошно та розпушувач, усе перемішуємо до однорідності. Далі додаємо натерті кабачок та картоплю, попередньо відтиснувши руками зайву рідину, добре усе перемішуємо в кінці додаємо нарізаний кріп, перемішуємо і смажимо на розігрітій сковорідці до золотистого (сковорідку легко змастити олією)
НАЧИНКА:
200 гр. бекону
1 середня цибуля
Бекон нарізаємо невеликими кубиками і підсмажуємо на сковорідці, знімаємо з вогню і перекладаємо у інший посуд, далі на цій самій сковорідці і на жирі, що залишився від бекону смажимо до готовності цибулю, з’єднуємо разом і маємо готову начинку для млинців. Накладаємо начинку на край млинця, закручуємо рулетиком і насолоджуємось смаком.