Склад:
250 гр борошна
200 гр цукру
4 яйця
2 ст.л.олії
ДРІБКА СОЛІ
Сік та цедра одного апельсина
1 пачка розпушувача
100 гр журавлини
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ.
Білки відділити від жовтків,помістити в чашу міксера і збити з дрібкою солі до пивної пінки. Далі поступово вводимо цукор і збиваємо до стійких піків. Зменшуємо оберти міксера і по одному додаємо жовтки, далі цедру та сік апельсина, олію. Борошно просіюємо крізь сито, з’єднуємо з розпушувачем і в декілька етапів додаємо до збитої маси, легко перемішуючи за допомогою лопатки. Перекладаємо масу в форму 12/20 для випічки і випікаємо в розігрітій духовці до 160 градусів 1 годину. Після випікання охолоджуємо і смакуємо з гарячим чаєм чи теплим молочком.