Як часто ви обираєте товар або послугу, не заглядаючи на сторінку відгуків про компанії? Напевно, це вкрай рідкісний випадок. Відгуки реальних людей допомагають отримати максимум інформації про інтернет-магазин і зробити правильний та безпечний вибір.
Діліться своїм особистим досвідом

Розкажіть про ваш особистий досвід спілкування з компанією: оцініть сервіс, актуальність інформації на сайті, загальне враження, яке склалося у вас на всіх етапах замовлення. Якщо вам сподобалось співпрацювати з компанією, розкажіть про це – інші покупці будуть вам вдячні!

Ми не вітаємо відгуки, складені зі слів інших людей або переказують чужий досвід.

Будьте об’єктивні

Навіть якщо у вас виникли неоднозначні враження від угоди, постарайтесь розібратися, чи винен в цьому продавець або справа в інших факторах, на які продавець не міг вплинути.

Пишіть зрозуміло та конкретно

Постарайтеся не просто розповісти про свої емоції, а відповісти на важливі питання:

  • чи актуальна інформація на сайті;
  • як швидко було підтверджено замовлення та наскільки ввічливо до вас зверталися;
  • чи готовий продавець відповідати на додаткові питання клієнта;

ви хотіли б замовляти у даного продавця знову?

Якщо ви по-справжньому хочете подякувати продавцю за відмінний сервіс, найкращим виразом вдячності буде конкретний позитивний відгук, за допомогою якого більше клієнтів зможуть зробити замовлення та залишаться так само задоволені, як і ви!

Відгуки, що не містять інформації про співпрацю з магазином, не вітаються та видаляються.

Пам’ятайте, що є обмеження для публікації в системі finefood.lviv.ua

Відгуки та коментарі не публікуються, якщо:

  • написані транслітом (латиницею), КАПСОМ;
  • не містять корисної інформації про сервіс компанії або про замовлення;
  • містять образи, лайливу лексику, вирази дискримінаційного характеру (дискримінація за статтю, релігією, расою, національністю або іншими ознаками);
  • вимагають підтвердження достовірності – в цьому випадку публікація відкладається до з’ясування, чи було співробітництво між клієнтом і компанією;
    мають характер СПАМу: містять рекламу сторонніх ресурсів, посилання, номери телефонів, пропозиції про покупку або продаж чого-небудь;
  • є дублем іншого відгука або коментаря про компанію. За одним замовленням ви можете залишити тільки 1 відгук про компанію.

Всі відгуки в системі finefood.lviv.ua (включаючи і магазини компаній, створених на нашій платформі) перед публікацією проходять перевірку справжності та відповідності встановленим правилам. Якщо ви хочете, щоб відгук був точно опублікований, не порушуйте їх.

Ми прагнемо, щоб на finefood.lviv.ua були тільки корисні відгуки від реальних клієнтів

Ви написали відгук, але він не з’явився в профілі компанії?

Після того, як ви написали відгук, він не відразу з’являється в профілі компанії та на її сайті. Відгук перевіряється модераторами та публікується протягом 3 днів. Іноді ми можемо попросити від вас підтвердження, що угода або просто спілкування між вами та компанією дійсно було, перш ніж публікувати вашу думку. Якщо написане вами не зовсім відповідає правилам публікації, ми можемо попросити вас відредагувати його, щоб ми змогли його опублікувати.

Виникла проблемна ситуація з продавцем?

Зверніться до служби контролю якості обслуговування finefood.lviv.ua на пошту [email protected] та викладіть проблему, ми постараємось вам допомогти!