Рецепти, Солодке

Кекс з апельсином та журавлиною

Склад: 

250 гр борошна 

200 гр цукру 

4 яйця 

2 ст.л.олії 

ДРІБКА СОЛІ 

Сік та цедра одного апельсина 

1 пачка розпушувача 

100 гр журавлини 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ. 

Білки відділити від жовтків,помістити в чашу міксера і збити з дрібкою солі до пивної пінки. Далі поступово вводимо цукор і збиваємо до стійких піків. Зменшуємо оберти міксера і по одному додаємо жовтки, далі цедру та сік апельсина, олію. Борошно просіюємо крізь сито, з’єднуємо з розпушувачем і в декілька етапів додаємо до збитої маси, легко перемішуючи за допомогою лопатки. Перекладаємо масу в форму 12/20 для випічки і випікаємо в розігрітій духовці до 160 градусів 1 годину. Після випікання охолоджуємо і смакуємо з гарячим чаєм чи теплим молочком.


Більше рецептів на нашому телеграмі    та на Youtube

Схожі повідомлення

Залишити відповідь