М'ясні страви, Рецепти

Млинці з кабачка та картоплі

Склад:

1 середній кабачок(300 гр.)

1 більша картоплина(250 гр.)

3 яйця

1,5 ст. молока

1 ст. муки

1 ч. л. розпушувача

Трішки кропу

Сіль до смаку

Олія для смаження

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Кабачок та картоплю натираємо на грубій тертці, додаємо дрібку солі, перемішуємо і відставляємо на кілька хвилин щоб вийшов сік. В окремій посудині з’єднуємо яйця, молоко, дрібку солі, борошно та розпушувач, усе перемішуємо до однорідності. Далі додаємо натерті кабачок та картоплю, попередньо відтиснувши руками зайву рідину, добре усе перемішуємо в кінці додаємо нарізаний кріп, перемішуємо і смажимо на розігрітій сковорідці до золотистого (сковорідку легко змастити олією)

НАЧИНКА:

200 гр. бекону

1 середня цибуля

Бекон нарізаємо невеликими кубиками і підсмажуємо на сковорідці, знімаємо з вогню і перекладаємо у інший посуд, далі на цій самій сковорідці і на жирі, що залишився від бекону смажимо до готовності цибулю, з’єднуємо разом і маємо готову начинку для млинців. Накладаємо начинку на край млинця, закручуємо рулетиком і насолоджуємось смаком.


Більше рецептів на нашому  Telegram та на Youtube

Схожі повідомлення

Залишити відповідь