Закуска, Рецепти, ТОП Рецепти

Шпинатний рулет

Склад:

3 шт. яйця

150 гр. шпинату

50 гр. борошна

1/3 ч. л. солі

ДЛЯ НАЧИНКИ:

3 – 4 ст.л.майонезу

1 яйце

2 зубчики часнику

100 гр твердого сиру (можна замінити на плавлений сирок)

100 гр. крабових паличок

100 гр оливок

100 гр маринованих грибів

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :

Свіжий шпинат помити, просушити, відправити разом з жовтками в блендер, і збити до однорідної маси. Далі додати сіль та просіяне борошно, вимішати. Білки збити до стійкої піни,і в два етапи додати до шпинатної маси, легко перемішати і викласти на деко з пергаментом формуючи тонкий корж в розмірі 20/30 см. ставимо випікати корж в розігріту духовку при температурі 180 градусів на 10 хвилин. Готовий корж виймаємо з духовки, охолоджуємо, далі за допомогою дошки, повертаємо корж верх дном звільняємо від пергаменту, змащуємо начинкою.

СПОСІБ ПРИ ГОТУВАННЯ НАЧИНКИ:

До майонезу тремо на дрібній тертці сир та два зубчики часнику,і відварене яйце, перемішуємо до однорідної маси і рівномірно накладаємо на шпинатний корж, крабові палички , оливки ,гриби нарізаємо дрібними шматочками, посипаємо поверх рулету і щільно скручуємо за допомогою харчової плівки, залишаємо в плівці і ставимо в холодильник на 2 – 3 години. Приємних вам смакових вражень. Смачного!


Більше рецептів на нашому телеграм-каналі та на Youtube

Схожі повідомлення

Залишити відповідь