Склад:
3 шт.лаваша (300 гр)
1 б.сардини в олії (230 гр.)
200 гр.майонезу
250 гр твердого сиру
1 пучок зеленої петрушки
3 зубці часнику.
3 варені яйця.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
До майонезу додаємо часник пропустивши його через часникодавку, перемішуємо змащуємо перший лист лаваша, посипаємо нарізаним листям петрушки, на верх рівномірно тремо на дрібній тертці сир, накриваємо другим листом лаваша, змащуємо майонезом з часником поверх викладаємо сардину (попередньо звільнивши її від рідини, кісточок і розім’яти виделкою) ,знову кладемо лист лаваша, майонез, поверх тремо яйця, скручуємо щільно в рулет, завертаємо в харчову плівку і ставимо в холодильник на одну дві години. Це смачно, швидко, красиво. Готуйте і смакуйте на здоров’я.
Більше рецептів на нашому талеграм-каналі та на Youtube:
https://t.me/recipes_of_nice_housewives
https://youtube.com/@recepty_fainyh_gospodyn?si=ftgm3CtClEBL1rG9