Блог, Любов Біріна

Любов Біріна, біографія

Невелика біографія.

Готувати любила завжди. Смак мого дитинства – це страви бойківської кухні, так як родом я з карпатського села. Росла в сім’ї, де домашня кухня була в пошані. Далі я навчалася в Ужгороді, саме там зрозуміла, як збагачують їжу прянощі, а ще почала вчитися пекти пляцки (тіста). Продовжила вже вдома, куди повернулася після навчання. На своє весілля пляцки пекла вже сама.

В кулінарний інтернет «потрапила» в 2007 році. Я почала готувати багато нового і вчилася готувати правильно (що дуже важливо), а ще потоваришувала з багатьма однодумцями з різних куточків світу. Згодом і сама почала виставляти свої рецепти.

В  2009-му завела власний кулінарний журнал на платформі ЖЖ. В цьому ж таки році почала працювати в професійній кондитерці, моя спеціалізація – іноваційний напрямок, я розробляю нові види.

Чоловік – кулінарний однодумець і натхненник. Завжди підтримував мої найсміливіші експеременти і надавав технічну допомогу (всі фото моїх страв зроблені ним). Разом ми створили невелику крафтову компанію Lubany, де виробляємо натуральні продукти без використання синтетичних добавок, посилання для замовлення нижче:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063749236465

Зараз веду кулінарний телеграм-канал, активно пишу кулінарні книжки.

Запрошую на свою сторінку в ФБ

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002207498447

Схожі повідомлення

Залишити відповідь