Повернення товару та грошових коштів.

Покупець має право відмовитися від отриманого Товару та розірвати Договір купівлі-продажу протягом одного календарного дня  з дня отримання Товару, повинен бути висланий. Надсилання товарів здійснюється за рахунок Покупця.

Повернення Товару належної якості:

  • Повернення Товару належної якості можливе у випадку, якщо товар не використовувався, збережений його товарний вигляд, споживчі властивості, а також збережений розрахунковий документ, виданий Покупцеві разом із проданим товаром.

Повернення Товару неналежної якості:

  • Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який непридатний до споживання, та не може забезпечити виконання своїх функціональних якостей. Отриманий Товар має відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявлених в описі на Сайті не є ознакою неналежної якості Товару та/або неможливості використання його за призначенням.
  • Зовнішній вигляд  Товару повинні бути перевірені Одержувачем у момент доставки Товару.
  • Після отримання Замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються.
  • Якщо Покупцеві було передано Товар неналежної якості та інше не було заздалегідь обумовлено Продавцем, Покупець має право скористатися положеннями ст. 8 “Права споживача у разі придбання ним товару неналежної якості” Закону України “Про захист прав споживачів”.
  • Вимоги щодо повернення сплаченої за товар грошової суми підлягають задоволенню протягом 30 днів з дня пред’явлення відповідної вимоги (п. 4 ст. 12 Закону України «Про захист прав споживачів»).
  • Повернення коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару поштовим, банківським переказом (через ПриватБанк), а також шляхом перерахування на банківську картку (картка має бути емітована на території України; валюта картки – гривня). Спосіб повинен бути вказаний у відповідному полі заяви на повернення Товару.
  • У разі оплати Замовлення у спосіб, зазначений у  договорі оферти, повернення коштів здійснюється у вигляді повернення вартості оплаченого Товару на банківську карту, з допомогою якої було оплачено Товар.
  • Продавець не відповідає за недоліки Товару, якщо вони виникли після його передачі Покупцю внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання товару, дій третіх осіб або непереборної сили.